bergliot

logo HABI

Mitsubishi: KA-Heat gulvmodell
Trykk på bilde for større versjon

Mitsubishi: KA-Heat gulvmodell

Gulvmodellen KA-Heat 5,1 er en utmerket varmepumpe som har alt masse funksjonalitet. Varmepumpens utedel har en utrolig sterk kompressor som leverer varme helt ned i -30 grader, samt topp ytelse på virkningsgrad. Varmepumpens innedel er også levert med 2 vifter, slik at lydnivået er presset helt ned i utrolige 22dB(A) på laveste nivå.

 

2 vifter på innedelen

Viften oppe sender luften ut og opp i rommet. Viften nede sender varmen langs gulvet, slik at man ikke fryser på beina. Man kan velge å kjøre kun den øverste viften med en bryter. Ved aircondition går kun den øverste viften.

 

Mindre synlig

Med gulvmodellen slipper man å se så mye til innedelen. Den glir lett inn i miljøet, og vil bli forvekslet med en radiator/panelovn. Det er mange som også har problemer med å finne plass på veggen til en innedel, da er dette løsningen!

 

Klar for vinterutfordringene

Som første leverandør fikk Mitsubishi Electric satt inn varmestav istedet for varmekabel i utedelen, samt spesialutviklet avfrosting for fjerning av snø og rim. Kompressoren har forvarming for kaldstart. Får du strømstans starter varmepumpen opp igjen automatisk. Hos Mitsubishi Electric er dette en selvfølgelighet på våre toppmodeller!

 

 

Modeller:

 

KA-Heat 6,2

Varmeeffekt: 4,0 (0,9 - 6,2) kW COP 3,64

Kjøleeffekt: 3,5 (0,9 - 3,9) kW EER 3,64

Lydtrykk: 23/38 dB

 

Prisforespørsel