bergliot

logo HABI

Service og vedlikehold
Trykk på bilde for større versjon

Service og vedlikehold

Et ventilasjonsanlegg / luftbehandlingssystem er som alle andre mekaniske og elektriske innretninger; det er nødvendig med service og vedlikehold for å oppnå maksimal ytelse og levetid.

 

Ventilasjonsavdelingen jobber tett sammen med serviceavdelingen som utfører service på alle typer ventilasjonsanlegg og regulerer luftmengden i nye og eldre anlegg. Ventilasjonsanlegg trenger vedlikehold og riktig luftjustering, et ventilasjonsanlegg med skitne filtre er ikke heldig for inneklimaet. Riktig innregulering av ventilasjonsanlegg bedrer inneklimaet i alle rom, og redusere helseplager. Jevnlig service, riktig temperaturer- og driftstider bidrar til et bedre inneklima, økt produktivitet hos de ansatte og reduserer strømforbruket.

 

Serviceavtale

HABI as har avtaler med flere større og mindre selskap, alt fra små butikker og kontor til store kontor- og industribygg, og utfører service på alle typer ventilasjonsanlegg. En service innbefatter gjennomgang av alle komponentene i anlegget. Vi funksjonstester spjeldmotorer, vifter og viftemotorer, varme og kjølebatteri, roterende gjenvinnere, filter, kilereimer, kulelagre og automatikk. Vi måler også det eksterne trykket og SFP faktoren, samt virkningsgraden for gjenvinneren. Kunder med serviceavtale vil bli prioritert og får rabatt på varer og tjenester fra HABI as.