bergliot

logo HABI

Varmepumper & Aircondition

Hos oss på HABI as selger vi varmepumper av flere kjente merker fra norske importører. Vi har et dyktig personell som kan besvare alle spørsmål våre kunder måtte lure på angående plassering og valg av varmepumpe.

 

Hvorfor velge HABI as som leverandør av varmepumper?

Vi hos HABI as har en lang erfaring og et stort utvalg når det gjelder varmepumper. Vi er en autorisert forhandler av Toshiba, Daikin og Mitsubishi.

Alle våre produkter har fem års reklamasjonsrett og vi tilbyr serviceavtale og finansieringsløsning. Helt siden 2002 har vi levert varmepumper av konkurransedyktige priser og montering av sertifiserte montører.

Det at vi er autoriserte forhandlere gjør handelen hos oss mye tryggere for deg. Ved å handle for en autorisert forhandler vil si at du alltid er sikret rask og god hjelp fra enten forhandleren eller leverandøren din. Så dersom du handler hos oss er du garantert oppfølgning fra oss og våre leverandører.

 

Rabatt ved kjøp av to eller flere varmepumper!

Hvis det er noen du kjenner eller andre i nabolaget eller på jobben som trenger varmepumpe kan du få rabatt hos oss!

Ved kjøp av to varmepumper får du 500kr avslag pr varmepumpe. Dette gjelder uavhengig om det er to varmepumper til samme hus eller to personer som kjøper til sitt men bestiller sammen. Dersom dere er enda flere som ønsker å kjøpe sammen for å få rabatt kan dere gjerne ta kontakt med oss for å få gruppe pris.